Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen van de Bossche bol en maak je er zelf een. Lachen, leren en lekker genieten staan centraal. De workshop duurt ongeveer 1 uur en verloopt in drie stappen:
Je doopt je Bossche bol in een glanzende chocoladelaag en ziet het resultaat van je eigen werk. De geur van verse slagroom en gesmolten chocolade maakt het extra bijzonder. Een gezellige activiteit voor een teamuitje, familie-uitje of vriendengroep.
De workshop is geschikt voor verschillende groepsgroottes en wensen. Of je nu met z’n tweeën komt, met een gezin of een grote groep, er is altijd een passende optie. Elke zaterdag zijn er verschillende inloop workshops voor groepen kleiner dan 12 personen. Je kunt al deelnemen vanaf 2 personen. Vraag naar de mogelijkheden en tijden. Voor groepen vanaf 12 personen is een privé workshop beschikbaar.
De Bossche bollen workshop duurt ongeveer 1 uur en combineer je makkelijk met een van onze andere uitjes. Zoals een Escape room, De Saboteur, een Binnendieze rondvaart of stadswandeling. Neem contact op of bekijk de site, voor de mogelijkheden.
De Bossche bol is onlosmakelijk verbonden met 's-Hertogenbosch. In de jaren 1930 perfectioneerde bakker Jan de Groot het recept, waarna het uitgroeide tot de bekendste lekkernij van de stad. De Bossche bol heeft een combinatie van luchtig soezenbeslag, royale slagroomvulling en een dikke laag chocolade. Dit maakt het een favoriet onder locals en toeristen.
Familie-uitjes
Teamuitjes
Bedrijfsuitjes
Vrijgezellenuitjes
Vrienden uitjes